Jin és az óvszer - KÉrdekesség

2016. márc. 25.

Jin és az óvszer

Bizonyára mindenki ismeri a BTS nagymamáját, Jint. Nem nagyon hallani a BTS-szel kapcsolatos botrányokról, sasaeng sztorikat, ám mégis egy-kettő akad. Na vajon mi miatt is rúgták ki majdnem Jint?
A mellékelt képen jól látni, hogy a háttérben látni egy óvszert. A képet maga Jin töltötte fel a blogjukra, így kétség se fér hozzá, hogy a fiúk kollégiumában van óvszer.
A külföldi netizen rögtön ráharaptak a témára, így hamar kiderül, hogy ez a fajta condom nem kapható Dél-Koreában.

"Csak nem külföldi rajongó van a képben?"
"Akkor vette, amikor a tengerentúlon voltak?"
"Mért van egy óvszer a hálószobájukban?!"
"Nem tudok többet ugyanúgy nézni a BTS-re"

A belföldi és a külföldi rajongók is ugyanazon az állásponton voltak: "Ez nem elfogatható!" A hírek futótűzként terjedtek, lassan mindenki tudott Jinről és az óvszerről.
Ebben az időben olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Jin elhagyja/elhagyta a csapatot, attól félve, hogy rombolja majd a fiúk hírnevét. Szerencsékre a hír kacsa volt, ugyanis a srácok nem sokkal később visszatértek a "War of Hormone" MVjükkel ^^

A BigHit nyilatkozatából megtudtuk, hogy az óvszert egy vicces kedvű fan küldte a fiúknak ajándékként.
Tanulság? Ne küldjünk mindenféle viccesnek gondolt ajándékot az ajándékot az idoloknak, mert azzal akár egy hatalmas botrányt is létrehozhatunk

Zárójeles megjegyzés: Természetesen, mint mindig most is voltak olyanok, akik nem akarták elhinni a tényt. Továbbra is szidták a BTS-t és Jint olyan kommenteket, megjegyzéseket hagytak maguk után, mint például:
"Nem voltam kíváncsi a hormon háborúikra" - ami egy elég erős utalás a "War of Hormone"-ra

6 megjegyzés:

  1. Elég dühítő hogy a fanok ilyeneket küldenek..még akkor is,ha csak poénból.
    Csak most hallottam ezt a sztorit és nagyon örülök hogy semmi komoly nem történt akkor...

    VálaszTörlés
  2. Nem értem ezen mért voltak kiakadva. És ha tényleg az övé volt? Felnőtt férfi. Ember. Joga van hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Dzsááa Jin. Hat jol van o is fiubol van. Mit akarnak a rajongok? Azt, hogy a legidosebb tag szuzen fog meghalni. Szerintem tokre termeszetes egy ilyen koru fiunal egy ilyen targy.
    A Big Hit vagy kamuzott, hogy mentse a menthetot vagy nem. Szerintem tok nyolc.
    Amufy meg vannak botranyosabb, elfogadhatattlan viselkedesu Idol is meg sem szivjak a veruket. Akkor neki miert kell?

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek Dóra hozzászólásával...számos olyan idol van aki ennél jóval botrányosabb dolgot követett el még sem csámcsognak rajta...undorító...azt meg senki ne akarja nekem bemesélni hogy a kóreai lányok annyira szentek...a látszat sokszor csal.A másik amit undorítónak találok hogy minden képet nagyítóval elemeznek ha ilyen kis apróságokat is észrevesznek?Komolyan nekik nincs magánéletük?Bár sajnos nem ez volt az első ilyen eset hogy Jint támadják...nagyon sok negatív megjegyzést kapott/kap az ének és a tánc tudására...vannak olyanok akik úgy gondolják hogy teljesen haszontalan,és hogy felesleges tagja a csapatnak :/

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom mit képzeltek ezek a fanok... Nekik is van magánéletük, attól még hogy előadók, élhetik a saját életüket, és nem kell mindent megtudniuk a fanoknak. Szerintem felesleges minden képre ránagyítani, mert azonkívül hogy látnak valamit, nem biztos hogy az az igazság... Az igazi armyk ezután is ugyanúgy szeretni fogják őket, mint azelőtt, és nem leszek utálók.

    VálaszTörlés